15 59.3189497 18.0624738 https://aftergrey.se arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NYHETER HOT REA cookie-true 300
SHOWROOM + ONLINE GALLERY LEVERANS CA 1-3 DAGAR
0
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Om oss

Om oss

Om oss

Aftergrey är en ny konstarena med samtidskonst främst från Sverige. Vi erbjuder konst som ger ett beständigt intryck till rätt pris. Vi har grafiska blad, fotografier och unika verk från såväl landets främsta konstnärer som unga uppstickare och mycket där emellan. Alltid mindre upplagor, för en mer unik upplevelse och som kan få värde över tid. Vi har även det vi kallar unika verk, tex måleri. Med vårt kontaktnät av konstscener, samlare och globala samarbetspartners kan vi hjälpa till att hitta det ni söker.

I vår onlinebutik hittar du grafiska blad, fotografier samt unika verk. I vårt showroom på Hornsgatan 29 kan du boka tid i förväg och komma och titta på verken, köpa eller hämta upp beställningar. Bara kontakta oss för ett möte, vare sig det handlar om att titta på ett grafiskt blad till ditt vardagsrum eller diskutera utsmyckning för kontor, hotell eller liknande. Fråga oss, vi hjälper dig!

Aftergrey är platsen där konsten blir tillgänglig för alla.

 

 

 

 

FRÅGA OM VERKET

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings