15 59.3189497 18.0624738 https://aftergrey.se arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NYHETER HOT REA cookie-true 300
SHOWROOM + ONLINE GALLERY LEVERANS CA 1-3 DAGAR
0
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Om oss

Om oss

Om oss

Aftergrey är en ny konstarena med samtidskonst främst från Sverige. Vi erbjuder konst som ger ett beständigt intryck till rätt pris. Vi har grafiska blad, fotografier och unika verk från såväl landets främsta konstnärer som unga uppstickare och mycket där emellan. Alltid mindre upplagor, för en mer unik upplevelse och som kan få värde över tid. Vi har även det vi kallar unika verk, tex måleri. Med vårt kontaktnät av konstscener, samlare och globala samarbetspartners kan vi hjälpa till att hitta det ni söker.

I vår onlinebutik hittar du grafiska blad, fotografier samt unika verk. I vårt showroom på Hornsgatan 29 kan du boka tid i förväg och komma och titta på verken, köpa eller hämta upp beställningar. Bara kontakta oss för ett möte, vare sig det handlar om att titta på ett grafiskt blad till ditt vardagsrum eller diskutera utsmyckning för kontor, hotell eller liknande. Fråga oss, vi hjälper dig!

Aftergrey är platsen där konsten blir tillgänglig för alla.

Om grundarna

Anders Kumlien har jobbat på ett av Sveriges främsta gallerier för samtidskonst där han ansvarat för bland annat grafik. Han har lång erfarenhet av varumärkesutveckling, formgivning, kommunikation och har tidigare jobbat på Stockholms Auktionsverk. Han är konstnär och har genom flera grenar i släktträdet fått konsten i blodet.

Per Liljendahl började sin konstresa i New York på Interview Magazines (jepp den som startades av bl a Andy Warhol) marknadsavdelning. Sedan dess har han arbetat i inredningsbranschen och med marknadsföring under 25 år. Per är en samlare sen barnsben med kärlek till konsten i alla dess former.

– Vi har känt varandra i drygt 30 år, under åren har vi möts kring konsten i olika sammanhang och alltid pratat om en gemensam satsning för att sprida samtidskonst. Nu har vi landat en fantastisk form för den ambitionen i Aftergrey. /Per & Anders

 

Anders Kumlien och Per Liljendahl.

 

FRÅGA OM VERKET

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings