15 59.3189497 18.0624738 https://aftergrey.se arrow 0 arrow 1 Your e-mail has been sent! A problem has occured. Please try again. NYHETER HOT REA cookie-true 300
SHOWROOM + ONLINE GALLERY LEVERANS CA 1-3 DAGAR
0
  • Du har inga produkter i varukorgen.

Åke E:son Lindman

Åke E:son Lindman (f. 1953) hör till Europas främsta arkitekturfotografer. Åke E:son Lindman är en av Europas främsta arkitekturfotografer.
Läs mer..

Tidigt intresserade sig han för fotografiets möjligheter vilket så småningom medförde en utbildning på Konstfack i Stockholm. Idag har han positionerat sig som en av världens främsta fotografer av arkitektoniska byggnader och de många prestigefulla uppdragen sträcker sig över hela världen. Fotografierna publiceras i ledande internationella tidskrifter för arkitektur och olika böcker, ofta är det arkitekterna själva som står bakom beställningarna.
Att fotografera arkitektur är en särskild konstart. Här krävs inte bara en förståelse för fotografiet som medium, utan även en förståelse för byggnaden och dess arkitektur. Fotografens uppdrag är att i en tvådimensionell bild skildra en tredimensionell byggnad. Det är alltså en konstart som kräver alldeles särskilda egenskaper av sin utövare, egenskaper som Åke E:son Lindman personifierar på ett tydligare sätt än någon annan. I hans bilder visas tydligt förståelsen, tolkningen och förmedlingen av byggnadernas karaktär som förevigas med en alldeles särskild blick och känsla. 

Visar 1–12 av 16 resultat

FRÅGA OM VERKET

E-mail Preview

Would you please buy this awesome piece for me dear? :)

SHOP NOW

Design Options

E-mail Settings